dimarts, 11 d’octubre del 2011

Què dius que és?: Races de conills nans






Holandés nan:
- Originari d'Holanda, és la raça de conill nan més petita (medeix uns 20 cm i arriba a pesar entre 800 grams i 1 kg.). Les orelles són molt curtes i hi ha gran varietat de colors. Són inquiets i independents, ideals per fer companyia als petits de la família.








Polish: 
- Una de les races més petites, que arriben a pesar entre 1 i 1,3 kg. i mesurar uns 23 cm. Les orelles també són curtes i solen ser blancs o negres. Són molt hiperactius. 












Hotot nan:
- Una de les races de conills nans més buscades pel seu característic color blanc amb la vora dels ulls resseguida d'una línia negra. Ténen la cara molt rodona i les orelles molt curtes. Medeixen uns 25 cm. i pesen uns 1,3 kg.










Dutch: 
- Originaria d'Alemanya, aquesta raça es caracteritza per ser de color negre i posseir una línia blanca que travessa el seu tórax i divideix l'animal en dues parts (però se'n poden trobar sense aquesta línia). Les orelles ja són més llargues i ténen la cara angular. Pot pesar fins a 1,7 kg. Són molt carinyosos i necessiten molt afecte. 









Mini Rex:
- És una raça molt característica pel seu pel ultracurt inconfusible. D'adult arriba a pesar entre 1,6 - 1,9 kg. i generalment el color del ventre és més clar que la resta del cos. Necessita molta atenció i afecte. 









Alaskan nan: 
- Originari de zones fredes, té un pelatge "angora" que recobreix tot el seu cos. Fa poc que existeix com a animal de companyia i és de colors apagats (gris perla, negre, blanca,...). Quan és adult pot arribar a pesar 1,8 kg., arribant al límit de pes per una raça nan. És un animal molt sociable i dòcil.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada