dissabte, 14 d’agost del 2010

Zoològic Badalona Veterinària

Avui m'agradaria parlar-vos sobre la clínica veterinària Zoològic Badalona, on he tingut la sort de realitzar pràctiques durant un mes i mig durant aquest estiu. Poques són les clíniques referents a nivell de Catalunya en el món dels animals exótics, ja que és un toc de distinció que poques clíniques es poden permetre i es necessita de veterinaris qualificats en la matèria. Els coneixements sobre rèptils, petits mamífers, aus i altres espécies impliquen una manera diferent de veure la clínica que va més enllà dels gossos i els gats. Moltes són les diferències i, per tant, tant el personal com el material ha d'estar enfocat també a les necessitats que poden sorgir.

Com he pogut comprovar personalment, la clínica Zoològic Badalona coneix les exigències de treballar amb animals exòtics cada dia i sap com tractar els seus pacients per donar així seguretat als seus clients. Dia rere dia he vist passar per les consultes fures, hàmsters, guacamais, tortugues, conills, periquitos, yackos, iguanes, cobaies, serps i fins i tot mones i c
abres. Fins i tot vaig assistir a una transfusió de sang d'un voltor negre. Hi he vist casos molt dferents i els diversos professionals que hi treballen com a veterinaris especialitzats en animals exòtics han sabut com actuar en cada cas. Fa més de quinze anys que treballen amb exòtics i l'experiència també és un factor clau. En resum, és un punt de referència a tenir en comte a l'hora de parlar sobre medicina d'animals exòtics a Catalunya.

Per últim, donar les gràcies pel tracte rebut durant aquest temps a tot el
personal de la clínica amb qui he tingut el gust de treballar i compartir una nova experiènia per a mi.

Trobareu més informació sobre Zoològic Badalona Veterinaria al següent enllaç:

-------Zoològic Badalona veterinària--------





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada